Nubira Опубліковано: 18 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2014 Дорогие друзья! нужна помощь моей подруге. ВЗАИМОВЫГОДНАЯ! В связи с изменившимися обстоятельствами продается билет Киев- Барселона (Жирона) на 11.06. 2014, выполняет рейс Wizz air. Стоимость 1700 грн, куплен дороже. Буду благодарна за перепост. https://www.facebook.com/Julia.Mirgorodskaya/posts/659971184056371?fref=nf тел. 066 636 21 87 Юлия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natain Опубліковано: 18 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2014 Я конечно могу сильно ошибаться. Но сейчас виз ейр с ума сошел. За перебитие фамилии денег возьмет немеряно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 19 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 Я конечно могу сильно ошибаться. Но сейчас виз ейр с ума сошел. За перебитие фамилии денег возьмет немеряно... Да,там около 700 грн., это оплатит продавец. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз