SKR-777 Опубліковано: 3 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2014 Добрый вечер!! Хочу построить голубятню размерами 2м на 3м высота 2м.... В этом деле я профан поэтому очень нужна помощь людей понимающих в строительстве!!! Строить собираюсь поэтапно....растянув на пару тройку месяцев.... для каркаса был закуплен брус 50*100 .... обработан .... итак у меня возникает вопрос .мне нужно поднять ее на 50см от земли...как это лучше сделать? я думал так..6 труб длинной 1м связываем(свариваем) между собой уголком ..вкапываем на 50см в землю ..на этом каркасе начинаем делать нижнюю обвязку из бруса ... ПРАВИЛЬНО Я МЫСЛЮ? помогите рассчитать точное нужное количество бруса,уголков ,шурупов итд...??? другими словами нужна консультация знающих и понимающих на всем этапе строительства!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tarras Опубліковано: 3 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2014 Добрый вечер!! Хочу построить голубятню размерами 2м на 3м высота 2м.... В этом деле я профан поэтому очень нужна помощь людей понимающих в строительстве!!! Строить собираюсь поэтапно....растянув на пару тройку месяцев.... для каркаса был закуплен брус 50*100 .... обработан .... итак у меня возникает вопрос .мне нужно поднять ее на 50см от земли...как это лучше сделать? я думал так..6 труб длинной 1м связываем(свариваем) между собой уголком ..вкапываем на 50см в землю ..на этом каркасе начинаем делать нижнюю обвязку из бруса ... ПРАВИЛЬНО Я МЫСЛЮ? помогите рассчитать точное нужное количество бруса,уголков ,шурупов итд...??? другими словами нужна консультация знающих и понимающих на всем этапе строительства!!! Ви мені писали в ЛС але мені відключили можливість писати повідомлення в приваті, тому під моїми повідомленнями є зсилка на мої контакти, напишіть мені на електронку. Я Вам безкоштовно допоможу, оскільки сам раніше активно розводив голубів і зараз якраз буду вертатись до цього захоплення і проектувати собі голубятню. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SKR-777 Опубліковано: 7 липня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2014 0979259838@ukr.net написал на этот адрес,спасибо!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз