Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Помогите построить !!!

SKR-777

Рекомендовані повідомлення

Добрый вечер!! Хочу построить голубятню размерами 2м на 3м высота 2м....

В этом деле я профан поэтому очень нужна помощь людей понимающих в строительстве!!! Строить собираюсь поэтапно....растянув на пару тройку месяцев.... для каркаса был закуплен брус 50*100 .... обработан .... итак у меня возникает вопрос .мне нужно поднять ее на 50см от земли...как это лучше сделать? я думал так..6 труб длинной 1м связываем(свариваем) между собой уголком ..вкапываем на 50см в землю ..на этом каркасе начинаем делать нижнюю обвязку из бруса ... ПРАВИЛЬНО Я МЫСЛЮ?

помогите рассчитать точное нужное количество бруса,уголков ,шурупов итд...???

другими словами нужна консультация знающих и понимающих на всем этапе строительства!!!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Добрый вечер!! Хочу построить голубятню размерами 2м на 3м высота 2м....

В этом деле я профан поэтому очень нужна помощь людей понимающих в строительстве!!! Строить собираюсь поэтапно....растянув на пару тройку месяцев.... для каркаса был закуплен брус 50*100 .... обработан .... итак у меня возникает вопрос .мне нужно поднять ее на 50см от земли...как это лучше сделать? я думал так..6 труб длинной 1м связываем(свариваем) между собой уголком ..вкапываем на 50см в землю ..на этом каркасе начинаем делать нижнюю обвязку из бруса ... ПРАВИЛЬНО Я МЫСЛЮ?

помогите рассчитать точное нужное количество бруса,уголков ,шурупов итд...???

другими словами нужна консультация знающих и понимающих на всем этапе строительства!!!

Ви мені писали в ЛС але мені відключили можливість писати повідомлення в приваті, тому під моїми повідомленнями є зсилка на мої контакти, напишіть мені на електронку.

Я Вам безкоштовно допоможу, оскільки сам раніше активно розводив голубів і зараз якраз буду вертатись до цього захоплення і проектувати собі голубятню.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...