vavankutep Опубліковано: 12 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2014 Продам плитку Opoczno Марсель джиало 462*462*8,5 Упаковка 8 шт. = 1,71м2 Всього в наявності 6 уп + 4 шт = 11.11м2 детальніше можна глянути тут www.svit-keramiki.com.ua/StoreTile/Details/4653 100 грн/м2 = 1100 грн. Допоможу погрузити (безкоштовно) та при потребі допомогти з доставкою (ціна договірна) Місцезнаходження - м.Вишневе, вул Л.Українки 19 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dolejik Опубліковано: 13 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2014 её цена 114 грн (ссылка устарела) Добавлено через 1 минуту за 800 грн забрал бы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 13 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2014 её цена 114 грн (ссылка устарела) яв епіку брав, там не 114 грн. малость переплатив((( нехай стоїть - їсти не просить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trintintin Опубліковано: 13 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2014 я сам міг би по грн 50 за метр забрать, але в людей, що купують в ЕЦ я сам нічого купувати не хо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 13 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2014 я сам міг би по грн 50 за метр забрать, але в людей, що купують в ЕЦ я сам нічого купувати не хо... не купуйте, які питання. Та все ж чи не могли б відкритисекрет чим вам так не догодив ЕЦ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HDV Dima Опубліковано: 13 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2014 Цінами та відношенням до клієнтів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dolejik Опубліковано: 14 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2014 Редкость что бы человеку нужно было именно 11.11 кв.м. тем болие вы цену поставили такую как в интернете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2014 Редкость что бы человеку нужно было именно 11.11 кв.м. тем болие вы цену поставили такую как в интернете. Рідкість та все ж буває) чи наприклад решту докупити можна... а стосовно ціни так ніхто ж не забороняє торгуватись і висувати свою пропозицію Добавлено через 5 минут Цінами та відношенням до клієнтів нажаль є таке...хоча останнім часом мені щастить з приводу вдношення до клієнтів. можливо просто в час пік не попадаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hihusha Опубліковано: 17 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2014 по 50 заберу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fen41k Опубліковано: 18 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2014 Та все ж чи не могли б відкритисекрет чим вам так не догодив ЕЦ? партия регионов это ! и новая линия тоже я ваще там нече не покупаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 18 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2014 партия регионов это ! и новая линия тоже я ваще там нече не покупаю скоро регіони перекрасяться в "батьківщину" чи "удар" (не всі звісно, відомих відшиють) і буде все пучком. бабло творить чудеса. нова лінія і мені не подобається, там якось все "по дибільному" як на мене (в плані організації) в епік ходжу бо 1. Великий вибір, 2. Зручно добиратись 3. Все можна прошупати перед купівлею.+ не варто забувати що купуючи щось ви наповнюєте кишені не тільки олігархам, але й з цього капає зарплата персоналу який там працює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2014 850 грн і забирайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igors2006 Опубліковано: 14 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 по Украине сможете отправить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 23 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2014 по Украине сможете отправить? теоретично так, але практично...важко здійснити: 1. Багато роботи - мало вільного часу 2. Немає власного авто щоб дотащити до НП Можливо запропонуєте якісь інші варіанти? може знайомим потрібнатака плиточка?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
STEPA77 Опубліковано: 28 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2014 Здравствуйте. Плитка продана? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 28 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2014 Здравствуйте. Плитка продана? Доброго вечора. Ще не продана, але поступила пропозиція перед вами. Якщо не заберуть дам знати. Ціна не змінилась 850 грн за всю партію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 14 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2014 Плитка в наявності - 850 грн/11.11м2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 9 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2014 Плитка в наявності - 850 грн/11.11м2 плитка-плитка продам 850 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 11 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2014 продано. тема закрита Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз