Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нужна помощь

sasa111

Рекомендовані повідомлення

У меня дома не большая пекарня.

муку скажем так тоже добываем сами.

Думаю переходить на новый уровень,развиваться.

мне нужно купить лабораторную мельницу для определения качества зерна

Вот такого плана подойдут мельницы?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

основні показники борошна - по-перше сорт, потім - вологість, якість клійковини (ІДК)

лабораторний млин - це тільки надземна частина айсберга

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

основні показники борошна - по-перше сорт, потім - вологість, якість клійковини (ІДК)

лабораторний млин - це тільки надземна частина айсберга

 

Это понятно, но отбор качественного зерна не менее важный аспект!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Лабораторная мельница выполняет измельчение проб зерна для последующих анализов, определяющих качество зерна и содержание в нем масла и прочих питательных веществ.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

яким чином відноситься масло до борошна?

а можна спитати, яким чином ви добываете муку?:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Если производство небольшое , то выгоднее сдавать на анализ в полноценную лабораторию, можно при хлебзаводах ( мы так начинали).

К такой мельнице нужен как минимум знающий лаборант с реактивами:)

Зы. Бытовые кофемолки такой же мощности.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

щоб офіційно працювати - треба мати акредитовану лабораторію, або здавати на аналіз як пише

Spiraea,

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...