Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Акция "согрей солдата"!!!

P U M A

Рекомендовані повідомлення

Пост скопировал на фейсбуке у своей боевой попутчицы;Дорогенькі, наступна поїздка на Луганщину намічена наприкінці наступного тижня. Долучайтесь, ваша допомога дуже цінна і важлива! Не уявляєте, на скільки. Тільки разом ми можемо робити так багато Добрих і Важливих справ.

Отже плани такі

Провідати військових для підняття бойового духу. Потреби: прилад нічного бачення, 4 акумулятора до рацій, військові штани, тактичні окуляри, багато вологих серветок і сигарет, одноразовий посуд, соління, солодощі, фрукти, вітаміни, футболки, білизна, шкарпетки, різні позитивні подаруночки і дитячі поробки, малюнки. Дуже радіють таким привітам.

Вже маємо трішки білизни, майок від Sergiy M. Casper, ще буде веселий хенд-мейд від Oksana Ryhtik Катрусі Ekaterina Gashenko та Ко (може, й традиційними магічними пікесиками дівчатка порадують . є 5 пар окулярів - потрібно 15 пар. Напоготові класні "няшки" від Anna Boruk - окуляри, портативний дальномір з зарядкою.Можливо, вчасно підоспіють інші круті штуки - стаціонарний дальномір, нічник. Владислав Борисович , як гадаєш?

А також на підході посилочка сухих супчиків і борщиків від Оксана Погомий та кулінарних феєчок Херсона. Хлопці дуже швидко розкуштували і оцінили ще минулого разу. "Прикормили" - тепер чекають нових гостинців

Оленочко, Алена Заглада, підморгую на рахунок пиріжків - як обіцяла. Орієнтуємось на четвер. ))

Хомюк Олена , як гадаєш, варто хлопцям слинку пускати в очікуванні вареничків та інші смаколиків? )))

Будемо заїздити в дитячий будинок та до наших нових друзів - юної родини переселенців з крихітним Давидом. В кого є дитячий одяг (чистий) різних розмірів, іграшки, взуття по сезону і на літо, все це дуже знагодиться малечі. А також є потреба:

дитяче харчування,

підгузки,

постільна білизна,

медикаменти (протизастудні)

миючі засоби,

засоби гігієни.

Може, в когось лежить без діла одяг для немовлят, пелюшки, іграшки, білизна - також дуже потрібно. В дитбудинку зараз мешкає переселенка, яка щойно народила маля

Хто хоче долучитись коштами, будемо дуже вдячні!

Орду переможемо разом!

Приват: 5168 7553 9971 4233

Western Union: Ukrainе, Kiyiv, Lesya Borsyk-Yankivska

+380661766222

З Любов'ю і Вірою - Ваша Леся:flag1:Друзья присоединяйтесь,вместе мы сила.Отьезд в четверг

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Уважаемые укропские форумчане ,прошу вашей помощи в виде талонов на дизельное топливо,или денег на заправку нашего бусика в пятничную поездку в Артемовск и наши передовые позиции.Личные передачи просьба писать в личку в фейсбуке.:flag1:Карта приватбанка 5457082390875107 Пундык Владимир
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
Цей (фотки на фб)красень Б М В (бойова машина волонтера)знаходиться на лікуванні в дуже відомій автомобільній лікарні Nissan АвтоАльянс ,де його вже безкоштовно ремонтують.На ходову,тормозну i запчастини , а також реставрацiю рулевоi рейки потрiбно 12300 гривень яких в мене нема.Потребую вашоi фiнансовоi пiдтримки.До сьогоднi на карточку приватбанка 5457082390875107 надходжень не було.Друзi,якщо ви не поможите,то плюну на все i продам буса,а взамiн куплю шмайсера i пiду в священицькiй рясi виясняти вiдносини на верхiвку до влади.:flag1:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 5 тижнів потому...
Нужна резина на мой бус 195/70 R15C ,моя передняя пришла в негодность после бритья сепарским васильком 25 мая.Во вторник 2 очередной выезд,нужна ваша помощь:flag1:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

ЛхЛюди ВОЙНА не закончилась,и наши ребята гибнут за вас чтоб вы могли спокойно загорять и отдыхать на прекрасной Украине.НЕ будьте равнодушными скотами которым все пофигу.Бойцы нуждаются в вашей поддержке,или вы думаете что у ребят кушать полные холодильники на фронте и они обутые в берцах а ля адидас.За прошлые посты ниодин из вас не привез даже килограма крупы,бутылки воды,я уже молчу о других нуждах бойцов.Или вы думаете что мы с екипажем все получаем на складе по списку.Я тоже строюсь,и у меня нет своего жилья,правда вместо того чтоб зарабатывать деньги и построить дом мне приходится быть рядом с ребятами на войне.По другому не получается.Кто желает помочь номер карточки и телефон в постах выше.Просыпайтесь а то это руское чмо постучит прикладом автомата по вашей башке.

:flag1:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 4 тижні потому...

Война не закончилась,в пятницу очередной выезд.Если не хотите чтоб московицкая срань пришла в ваш дом ,то можете помочь нашим бойцам.-звоните,пишите

:flag1:Украина победит полюбому,с вами или без вас

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
В мене є маленьке прохання, в понеділок 31 серпня їду в Авдіївку і Красногорівку, тому назріло запитання: ніхто не бажає заправити дизелем?Бо самим важко все насобирати і щей бус заправити,приєднуйтесь.

received_853626631370034.jpeg.db45882eb122af9d5e5e6ba5ce2018e0.jpeg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хто може допомогти з резіною на мій бойовий течик який вже проїхав майже 100000 км в зону бойових дій і назад додому.Диски є двух розмірів 15 і 16, маркіровка на фото.За кожну поїздку мінімум мінус одне колесо,може є вкого в гаражі непотрібні вам,а так потрібні нам для нашої спільної справи,буду вдячний за резіну.

Screenshot_2015-08-05-16-47-18.thumb.jpg.d8a5d3924e0f8d45b4c645ad1d7505f0.jpg

Screenshot_2015-08-05-16-47-03.thumb.jpg.91278d7cc9c62c7e72fd52966b7a758c.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 тижні потому...
17 сентября очередная поезка в район ДАП,нужны одеяла,ковдры,пледы,спальные мешки.Осень наступила,ребятам холодно спать.Присоединяйтесь помогать,не будьте равнодушны
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...