Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нова серія розеток та вимикачів «Tesla»

strawhouse

Рекомендовані повідомлення

Українська торгова марка LXL презентує нову високотехнологічну серію розеток та вимикачів «Tesla». Серія «Tesla» вирізняється серед попередніх серій розеток та вимикачів торгової марки LXL витонченим дизайном та підвищеною якістю. Серія «Tesla» є лінією товарів високого класу. Саме на незмінність геометрії конструкції всіх товарів з лінії «Tesla» компанія LXL дає 15 років гарантії. Дизайн продукції серії «Tesla» поєднує в собі комбінацію пластику та металу, що створює неповторний вигляд розеток та вимикачів. Кольорова палітра продукції серії «Tesla» включає наступні поєднання білого кольору зі хромовою металевою вставкою, кремового кольору із золотою металевою вставкою, а також комбінацію з чистого металевого золотого, бронзового та кольору чорної сталі або античної міді з пластиком графітового або бронзового кольору. Такі кольорові рішення пасуватимуть до будь-якого виточеного інтер’єру.

Окрім трендового дизайну продукція серії «Tesla» відрізняється поліпшеними технічними характеристиками. Розетки і вимикачі серії «Tesla» виготовляються з високоякісного пластику, що не піддається горінню і стійкий до впливу ультрафіолетового випромінювання. Внутрішнє оснащення розеток і вимикачів серії «Tesla» знаходиться на високому рівні. Наприклад, частини, що пропускають струм, виготовляються з електротехнічної латуні, а контакти вимикачів покриваються технічним сріблом. Розетки оснащені підпружиненим контактом високої якості, що дозволяє відмінно фіксувати штекери електроприладів у розетці. Каркаси вимикачів та розеток виробляються зі сталі з антикорозійним покриттям.

Серія «Tesla» української торгової марки LXL включає широкий асортимент товарів, серед яких є новинка для вітчизняного ринку розеток, це USB розетка. USB розетка представляє собою розетку для USB кабелів різноманітних сучасних електроприладів, що увійшли до повсякденного життя людини ХХІ сторіччя. Це мобільні телефони, відео та фото камери, планшети, МР3-плєєри та інше. USB розетки широко використовуються у розвинених країнах. Перевагою таких USB розеток є те, що за допомогою їх можна заряджати свої електричні прилади, економлячи електроенергію, через непотрібність використання комп’ютера чи ноутбука, тобто зникає необхідність подвійного споживання електроенергії.

Окрім новинок серія «Tesla» включає всім знайомі розетки та вимикачі у новому дизайні та підвищеної якості, зокрема:

- Одинарний, подвійний і потрійний вимикач світла;

- Вимикач світла з підсвічуванням, що дає змогу знайти його при будь-якому освітленні у приміщенні;

- Світлорегулятор, який дозволяє регулювати яскравість лампи і відповідно потужність, що дає можливість економно використовувати електроенергію;

- Аудіорозетка стерео;

- Телефонна розетка;

- Комп'ютерна розетка, яка буде необхідна для підключення комп'ютера до Інтернету при прихованому проведенні мережевого кабелю;

- Комп'ютерна розетка в поєднанні з телефонною розеткою, використання якої особливо зручно для офісів та фірм, де необхідне одночасне використання міського телефону та Інтернету;

- Розетка TV прохідна;

- Розетка TV кінцева;

- Розетка одинарна і подвійна;

- Розетка із заземленням;

- Розетка із заземленням і кришкою спеціально підійде для осель з дітьми та підвищить безпеку від ударів струмом;

- Розетка із заземленням в рамці виготовляється у подвійному та потрійному виді, установка якої дуже економною через непотрібність купувати окремо рамки для монтажу.

Всі товари серії «Tesla» виготовлені на високому рівні, мають підвищений рівень якості та виточений дизайн, що задовольнить смаки навіть найвибагливіших споживачів.

 

Детальніше на www.lxl.ua

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Strawhouse, опис це добре, та де можна побачити моделі нової лінійки? на оф. сайті про "Тесла" взагалі нічого не знайшов.

 

Те ж само стосується цін, де з ними можна ознайомитись? і місць збуту.

 

Загалом вже користуюсь продукцією LXL близько півроку, політ чудовий. Працюють чітко, виглядають симпатично. Співвідношення ціна/якість дуже порадували(купував в Леруа)

Ще цікво яка доля виробничих процесiв припадає на відчизняного виробника?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...