REDO Опубліковано: 8 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2015 Доброго времени суток. Вопрос знатокам. Прошлым летом на стволе молодой плакучей вербы обнаружил бугорок, отдутую кору, диаметром 3см. Со временем бугорок треснул, и там я обнаружил личинку... Личинку я удалил, осталась дырка глубиной 1 см. Думал к концу сезона затянется, но не так произошло. Подскажите, что нужно сделать что бы кора полностью затянула ранку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
REDO Опубліковано: 8 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2015 вот и фото... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boss_maxx Опубліковано: 8 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2015 Есть садовый вар для срезов и ран.Раньше брали коровий навоз смешИвали с глиной и мешковиной перевязывали.Возможно можно масляной краской закрасить Я ТАК ВЕСНОЙ СРЕЗЫ ВЕТОК ЗАДЕЛЫВАЮ.И ОНА САМА ЗАТЯНЕТ СО ВРЕМЕНЕМ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ibilous Опубліковано: 8 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2015 Є думка, що рани не слід вкривати будь-яким ізолюючим матеріалом (садовий вар, фарба тощо). Вважається, що подібні заходи не несуть очікуваного ефекту, а, навпаки, уповільнюють процес загоєння, сприяють розвитку інфекцій. REDO, я б на Вашому місці закрив лише отвір садовим варом, щоб іншим комахам не було спокуси там оселитися, а ушкоджену ділянку (або й навіть весь ствобур) обробив інсектицидом та фунгіцидом. Також стовбур вже ослаблений і в сильний вітер в тому місці є ризик надлому, необхідно поставити опору та прив'язати деревину до неї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
REDO Опубліковано: 10 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня 2015 Благодарю за советы) правда они кардинально отличаются друг от друга, и наверное оба верные... ну, и как поступить? таки замазывать садовым варом, или просто обработать... нужен еще хотя бы один аргумент для перевеса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boss_maxx Опубліковано: 13 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2015 По поводу ран.Если на теле образовалась ранка то сперва нужно дезинфекцию сделать а потом бинтом завернуть.Так и с деревом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2015 Lac Balsam gardenclub.net.ua/en/products/57 погуглите очень хорошая штука, но маленький тюбик сейчас стоит порядка 300 грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз