mariamihno Опубліковано: 14 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Продам металеві двері від забудовника (КМБ). Товстезний метал, такі ставили в новобудовах 10 років тому. Двері важать понад 100 кг. Розмір коробки 105х205. Ручка і замок робочі. Петлі лівобічні. Двері вже акуратно демонтовані. Самовивіз із вул. Олени Пчілки (Позняки). Ціна 1100 грн. Без торгу. Тел. 097-79-69-триста двадцять дев"ять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАХНО1 Опубліковано: 14 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Куплю дверь за 750 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mariamihno Опубліковано: 14 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Купуйте, але іншу. Ця коштує 1100 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP0711 Опубліковано: 14 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Купуйте, але іншу. Ця коштує 1100 грн. Тогда пускай она у вас и живет ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mariamihno Опубліковано: 14 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Вони в нас чудово живуть. Такі самі двері стоять у нас в квартиру, тільки обтягнуті дермантином. Ці купували в сусідньому будинку для цокольного поверху на дачу, але з будівництвом не склалося. Для тих, кому буде зручно забрати їх по логістиці і хто розуміє якість товару, така ціна не буде зависокою. Тим більше, вже демонтовані, з нормальною ручкою і замком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАХНО1 Опубліковано: 14 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 (змінено) Вони в нас чудово живуть. Такі самі двері стоять у нас в квартиру, тільки обтягнуті дермантином. Ці купували в сусідньому будинку для цокольного поверху на дачу, але з будівництвом не склалося. Для тих, кому буде зручно забрати їх по логістиці і хто розуміє якість товару, така ціна не буде зависокою. Тим більше, вже демонтовані, з нормальною ручкою і замком. Я купил таких дверей 3 шт. по 750 грн(для сарая), осталось купить одну дверь. Цена 1100 грн явно завышенная. Предложу 800 грн. Змінено 14 травня 2015 користувачем МАХНО1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mariamihno Опубліковано: 14 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Чесно кажучи, не зовсім розумію, нащо вам в сарай такі двері... Це ж класні двері, протизломні, протипожежні. В сарай і справді можна дешевше купити. Якщо вже вам припали до душі саме ці, давайте хоч 900 грн. Мені просто не горить їх продати, але якщо клієнт наполягає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАХНО1 Опубліковано: 14 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Чесно кажучи, не зовсім розумію, нащо вам в сарай такі двері... Це ж класні двері, протизломні, протипожежні. В сарай і справді можна дешевше купити. Якщо вже вам припали до душі саме ці, давайте хоч 900 грн. Мені просто не горить їх продати, але якщо клієнт наполягає... 800 и завтра заберу, или сегодня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mariamihno Опубліковано: 14 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Ні, я не згодна так гарячкувати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАХНО1 Опубліковано: 14 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2015 Ні, я не згодна так гарячкувати... Покупаю за 900, дверь моя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз