Barman Опубліковано: 17 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2015 Готовлю тушенку только из качественного мяса,при соблюдении санитарно-гигиенических норм.Приготовление в автоклаве,при ри t 115-120 *С.Без костей жил и хрящей,минимум жира Свинина(лопатка,задняя часть)-60грн/0,5л Говядина-65грн/0,5л Чили кон-карне(свинина(мякоть),фасоль,болгарский перец,морковь,лук,филе чеснока,перец чили,томатная паста,соль,сахар,черный перец,уксус,кинза,зира. Самостоятельное блюдо,вкусно,слегка остро. )-45грн/0,5л Паштет( свиная печень,сливочное масло,яйца,соль,специи)-45грн/0,5л Вот тема с отзывами: forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=9379381&page=0&fpart=1&vc=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Barman Опубліковано: 30 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 червня 2015 Появилась тушенка из индюшки-55грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз