USSRMoto Опубліковано: 24 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2015 Продам автомобильные зарядные на 2 USB порта в прикуреватель Вход: 12 - 24 В постоянного тока Выход: 5V / 2.A Оговорюсь сразу. В советскую класику не подходят, там гнездо глубокое. В современных авто все норм. Цена 40 гривен. Территориально Киев, Святошинский и поедет куда угодно. о5о-о11-58-13 Виталик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 27 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Пока есть 10 штук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v.ard Опубліковано: 28 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2015 Пока есть 10 штук Добрый день! Я Вам звонил, Вы сказали, что до среды 10 штук забронированы. Если не заберут, то 2 шт куплю. Телефон отправил в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 29 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2015 Ну, собственно, пока зарядки закончились. Заказана следующая партия. Будет через недели три. Могу принять предзаказы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Зарядки сново в наличии. Качесвто стало еще лучше, а цена та же Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 4 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Курс растет, а цена наоборот. 35 грн за одну штуку. Отправлю любым перевозчиком. В Киеве днем можно забрать на ст.м. Нивки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legus Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 Я бы одну купил, в течении дня нахожусь в Святошинском р-не. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Можем пересечся после 16.30. Где именно? Я курсирую вечером с Нивок на Колибрис и на Соф. Борщаговку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maris Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Можем пересечся после 16.30. Где именно? Я курсирую вечером с Нивок на Колибрис и на Соф. Борщаговку взял бы один можно номер для контакта! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 050-011-58-13 и 093-93-718-46 Виталик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 8 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 В другие города могу отпарвить курьерскими службами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 11 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2015 Новая цена 30 грн за одну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 16 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Осталось с десяток Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 13 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2015 Появились еще лишних 5 штук. Могу отправить укрпочтой. Конверт на две штуки обойдется всего в 7 гривен получателю) Дешевлее проезда) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Legus Опубліковано: 13 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2015 Мне они не подходят, я перепробывал все такого плана и никак, ВАЗ21099 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 15 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2015 В Вазах более глубокое гнездо прикуревателя. Так же может неподходить на ГАЗ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
USSRMoto Опубліковано: 17 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2015 осталось 4 штуки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз