ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 20 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Як ми підбираємо колір для фарбування сходів із ясеню під колір керамічної плитки для підлоги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня Сподіваємось, що у ці вихідні буде вже останнє похолодання, а далі прийде тепло. Саме час для оновлення покриття на вуличних дерев'яних конструкціях. Найкращі матеріалидля цього - від компанії АДЛЕР. Замовляйте вже зараз, а фарбуйте у зручний час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 24 березня Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня Шановні клієнти, звертаємо вашу увагу, що з 01.04.25.відбудеться зміна цін на матеріали ADLER. Радимо скористатися вигідними умовами до подорожчання! Дякуємо, що обираєте нас! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня Нагадую про можливість замовити матеріали від компанії ADLER зі знижкою у 15% для форумчан. Замовляйте фарби та лазурі для фарбування зовнішніх та внутрішніх конструкцій із деревини. Саме настає час і для оновлення покриття терас - терасне масло від компанії ADLER спеціально для таких конструкцій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня Надходить багато дзвінків як замовити матеріали від компанії ADLER. Все дужепросто. Публікую Алгоритм оформлення замовлення у вайбер чи телеграм: 1. Я прораховую вартість потрібного обсягу матеріалу зі знижкою для форумчан 15% та скидаю Вам. 2. Ви перераховуєте мені гроші на картку приват. 3. Даєте мені реквізити для відправки Новою поштою (місто, №відділення, ПІБ одержувача та номер телефону) 4. я зі свого рахунку оплачую заявку на ADLER 5. та ADLER протягом поточного дня надсилає Новою поштою Вам посилку. Замовлення оформлені до 14-00 години відправляються у поточний день. Якщо після цього часу, то на наступний день. 6. Ви отримуєте товар на Новій пошті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 1 травня Автор Поділитись Опубліковано: 1 травня Фарбування матеріалами від компанії ADLER. Огорожа тераси. Матеріал - сосна. Хто хоче освіжити дерев'яні конструкції на вулиці та у будинку - звертайтесь на вайбер чи телеграм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз