Alex_Lena Опубліковано: 2 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2015 Нужен электрик на час работы в В-Почтовую. Задача: - прикрутить на стену в гараже распред щит - установить в щит автоматы (3 шт) - в распред коробке на улице скоммутировать несколько проводов (линия уличных светильников, линия уличных розеток, вывод на будущий полив) - завязать уличные светильники на датчик сумерек Распред коробка и датчик уже установлены, провода проложены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таценки Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Вивод на будущий полив -автоматический? Продам программатор и клапана гардена за пол цени новой в упаковке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Лихо вы нормируете работу. Если че, я не электрик, но кое что смыслю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_Lena Опубліковано: 9 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 Спасибо всем, кто отозвался. Пока не актуально - ребята по поливу пообещали помочь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 Спасибо всем, кто отозвался. Пока не актуально - ребята по поливу пообещали помочь. интересно кто круче : штукатуры-электрики или поливщики -электрики?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gorik1981 Опубліковано: 10 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2015 (змінено) Спасибо всем, кто отозвался. Пока не актуально - ребята по поливу пообещали помочь. Ну, я думаю справиться! Ехать так далеко ради выполнения такого объёма нет смысла, потому может и есть смысл делать такую работу малярам и поливщикам Змінено 10 листопада 2015 користувачем gorik1981 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз