orange22 Опубліковано: 21 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2016 Предложите подоконники Danke глубина 350 мм длинна: 1600 мм - 4 2000 мм - 2 1000 мм - 2 цвет белое дерево Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orange22 Опубліковано: 31 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2016 тема закрыта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergey782009 Опубліковано: 1 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2016 и во сколько обошлось это дивное чудо, как подоконник Данке ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orange22 Опубліковано: 2 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2016 и во сколько обошлось это дивное чудо, как подоконник Данке ? 650грн метр погонный 40ки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergey782009 Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 То есть я так понимаю, что Вы купили дороже, чем Вам предлагали. Под. Данке глянец с Вашей скидкой как участник форума -10% получается 625 грн ( с доставкой по Киеву и области) , а матовый и то дешевле. Я догадываюсь, что данное недоразумение просто от плохой коммуникативности ( Вы не позвонили уточнить, а мы не позвонили подтвердить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orange22 Опубліковано: 4 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 То есть я так понимаю, что Вы купили дороже, чем Вам предлагали. Под. Данке глянец с Вашей скидкой как участник форума -10% получается 625 грн ( с доставкой по Киеву и области) , а матовый и то дешевле. Я догадываюсь, что данное недоразумение просто от плохой коммуникативности ( Вы не позвонили уточнить, а мы не позвонили подтвердить) ну в прайсе было 25,65 уе я так понял уже со скидкой, что даже больше чем 648 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergey782009 Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Участникам форума СТРОИМДОМ - на данную продукцию, от дилерской прайсовой цены ещё доп. скидка -10%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз