Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как ввести в эксплуатацию давно построенный дом?

Тимофеус

Рекомендовані повідомлення

Дом построен лет 8 назад. Строил на тот момент на основании разрешения. Проверил по закону, то это разрешения действовало и формально продолжает действовать. Сейчас стоит задача ввести в эксплуатацию. Вопрос - каким документом вводить в эксплуатацию?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Немного порылся в законах. Вижу такой вариант: вводить в эксплуатацию по декларации для 1-3 категории (не для строй паспорта). Вроде именно в этой форме декларации можно заполнить все графы и надеяться, что ГАСК пропустит.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Будинок побудований 6 років назад. Площа десь коло 200 м.кв. Побудований на ділянці коло вже існуючого старого будинку. Проект зареєстрований, повідомлення про початок будівництва є, паспорт будинку БТІ зробила, усі комунікації заведені, лічильники (газ, електрика, вода) перенесені і мають відповідні проекти, присвоювати нову адресу будинку потреби немає. Прописаний по адресу будинку. От і думаю чи варто починати рухи з введенням в експлуатацію, отримання права власності. Як зараз ситуація з штрафами по експлуатації невведених в експлуатацію будинків?:-(
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...