Слон Опубліковано: 27 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 Сильно уж разрослась. Берите безвозмездно, могу нарезать без корней на чай, можете взять с корнями и развести себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_V_ Опубліковано: 27 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 А что значит- 2 вида? Наверное, надо снова к вам заглянуть))))) За прошлый раз еще хотелось бы отблагодарить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 29 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2016 заезжайте, "копнем" чего-нибудь интересного. Мята бывает разных сортов, у меня расплодилось 2 сорта, они разные и по вкусу и по виду. Разрастается быстро, скоро удалять надо будет как сорняк. Выкидывать жалко, а так может кому пригодится. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
<VALENTIN1> Опубліковано: 29 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2016 Добрый вечер! А где территориально находитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 30 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2016 Сильно уж разрослась. Берите безвозмездно, могу нарезать без корней на чай, можете взять с корнями и развести себе. Заехал бы, если не далеко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слон Опубліковано: 30 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2016 Гореничи, Житомирское напрвление. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз