Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Отделка кирпичной стены перлитом

fimasawina

Рекомендовані повідомлення

Добрый день,

Скажите, имеет ли смысл отделывать красный кирпич перлитом? Насколько перлит будет лучше обычной машинной штукатурки (теплоизоляция интересует прежде всего)?

 

Сколько сейчас стоит работа и материал?

 

Спасибо:flag1:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

При толщине штукатурки около 1-2 см не имеет никакого смысла.

 

При штукатурке внешних поверхностей стен, действительно, смысла нет. А вот штукатурка внутренних поверхностей стен перлитовыми составами - очень даже правильное решение.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

...А вот штукатурка внутренних поверхностей стен перлитовыми составами - очень даже правильное решение.

 

Аргументируйте, ИМХО всё это ловля блох. Учитывая, что перлитовыми штукатурками работать сложнее (себе лично я делал перлитной) - втопку.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Добрый день,

Скажите, имеет ли смысл отделывать красный кирпич перлитом? Насколько перлит будет лучше обычной машинной штукатурки (теплоизоляция интересует прежде всего)?

 

Сколько сейчас стоит работа и материал?

 

Спасибо

Якщо я Вас правильно зрозумів, Ви говорите про перлітову штукатурку? Чи про задувку міжстінового прошарку?

 

Якщо перше:

 

Враховуючи теперішні ціни на газ, то утепляти будинок потрібно. Потрібно правильно підійти до вибору теплоізоляційного матеріалу. Як виробник перлітово-вермікулітової штукатурки та самого перліту, я не можу (просто не коректно з моєї сторони) вказувати на недоліки матеріалів-конкурентів. Я спробую перерахувати Вам наші переваги.

 

1. Довговічність. Штукатурка Тепловер має срок ефективної експлуатації більше 25 років (якщо відвідаєте нашу тему в даному розділі, то Ви дізнаєтесь, що на наші матеріали ми даємо письмову гарантію 25 років).

2. Екологічність. Матеріал повністю складається з природних мінералів.

3. Біологічна стійкість. На таких штукатурках ніколи не буде плісняви чи грибка, їх не гризуть гризуни.

4. Легкість. Це якщо порівнювати з саморобними штукатурками, адже в домашніх умовах відтворити штукатурку об'ємною вагою 230 кг/м.куб (Тепловер Аеро) нереально. Я погоджусь з Hordi, працювати з саморобною штукатуркою, яка буде мати об'ємну вагу 700 кг/м.куб (приблизно) дійсно важко, чого не скажеш про наші штукатурки (тим хто сумнівається - мішок для проби вишлемо безкоштовно :) ).

5. Практичність. Поверхню не потрібно додатково вирівнювати. Ви зможите утеплити та вирівняти стіни). Також без проблем можна наносити штукатурними станціями.

 

Якщо друге:

 

1. Перліт дуже легкий (ми працюємо з грузинською сировиною, наш перліт має об'ємну вагу 55кг/м.куб, та коефіцієнт теплопровідності 0,034).

2. Перліт можна задути в прошарок спеціальними задувними агрегатами.

3. Перліт дасть усадку, але через певний час його можна досипати, тим самим знівілювати цю усадку. Але в перліті ніколи не завидуться ніякі організми, він не перегніє, не вивітриться (отвори та щілини перед задувкою герметизують).

4. Зі слів людей, які прожиил декілька років в будинку утепленому перлітом - жити стає комфортніше, надмірна волога зникає, проблем з запліснявілими кутами у людей немає (що актуально для старих будинків).

 

У Вашому випадку, я б порекомендував об'єднати ці способи. Так, якщо розраховувати опір теплопередачі Вашого будинку, то до необхідного коефіцієнта дійти можливо лише у випадку товстого шару штукатурки (є об'єкти, де нашу штукатурку наносили при товщині 20 см!). Задути перліт, тим самим доутеплити, потім відштукатурити стіни перлітовою штукатуркою - як на мене, ідеальний варіант. В такому випадку Ви і утеплите дім, і вирівняєте стіни і отримаєте довговічне утеплення, що, знову ж, враховуючи теперішні ціни дуже актуально.

 

Також, хочу добавити, скільки людей - стільки ж думок. Тому правильне рішення для себе, зможите прийняти лише Ви. Якщо виникнуть якісь запитання - я з радістю Вас проконсультую.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...