VOVANM Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 сколько стоит поштукатурить или перетянуть шпаклевкой, + барашек или короед и покрасить метров 200 БЕЗ СЕТКИ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 4 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 как везде 200 грн./м.кв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksei2000 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2016 не знаю можно ли технологически без сетки....я закончил фасад неделю назад. 100 мм ваты + барашек (штукатурка в ведрах т.е. колорованная) - 160 грн. квадрат. окна не вычитали, откосы соответсвенно в это й цене тоже. Леса правда мои (1600 грн. аренда на 3 недели) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexRS4 Опубліковано: 7 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2016 сколько стоит поштукатурить или перетянуть шпаклевкой, + барашек или короед и покрасить метров 200 БЕЗ СЕТКИ! А почему БЕЗ СЕТКИ? Просто интересно. Я хочу себе штукатурку по газоблоку, но без сетки не рассматривал. С нею и плоскость получается лучше и какое-никакое армирование. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз