Elek-315 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 (змінено) Продам люстру, 5 плафонов. Очень красивая и полностью рабочая. Если будет необходимость, упакую и отправлю. Ценник - 600 грн Территориально: Киев, Осокорки. Связь ПМ Змінено 24 жовтня 2016 користувачем Elek-315 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jurij_st Опубліковано: 24 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 буду первый Бронь жене покажу.. и отпишусь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 буду первый Бронь жене покажу.. и отпишусь Принято, пишите, звоните) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Melden Опубліковано: 24 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 Принято, пишите, звоните) Постою, покажу, второй на очереди!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 Всем добрый день ну... буду третьим! (для оперативности - ответ продублируйте в л.с.) либо на тел. ноль 67 три 81 01 восемь восемь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 Все брони приняты, но пока даже первый не отписался. Будут еще масляные обогреватели, и один электрический. В общем, тему буду поддерживать по мере разгребания завалов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2016 (змінено) буду первый Бронь жене покажу.. и отпишусь Сориентируйте, пожалуйста, вы будете забирать люстру или бронь переходит дальше? Я бы не хотел затягивать. Мне дальше разгребать завалы надо. Заранее спасибо P.S. Люстра продается БЕЗ лампочек. Объясняю потому, что люди спрашивали. P.P.S. Пожалуйста, бронируйте не больше, чем на пару дней, хранить долго не хочу. Мне бы завалы разобрать. Змінено 24 жовтня 2016 користувачем Elek-315 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 25 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Jurij_st написал, что отказался. Второй по очереди - Melden Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Melden Опубліковано: 25 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 Jurij_st написал, что отказался. Второй по очереди - Melden Доброго ранку, резерв знімаю, "орг совет" забанив.... ТС приношу, свої вибачення! І бажаю вдалого продажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 25 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2016 доброе утро похоже очередь дошла ко мне... пришлите в личку адресс ( сам оболонский) - может получиться с Вами пересечься возле какой-то станции метро? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elek-315 Опубліковано: 26 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2016 Планы изменились. Не актуально. Закройте тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз