m1andry Опубліковано: 3 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2017 Куплю кусок любого линолеума 2.65х2.20м или 4.5х1.1м Цена - чем дешевле, тем лучше. Территориально - рядом с Петропавловской Борщаговкой или Святошинский район. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 3 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2017 Рік тому дуже дешево купував обрізки (залишок з рулону) лінолеуму в Епіцентрі і Олді (шматок 0,9х3 щось близько 15 грн.) - гляньте там, думаю, 4.5х1.1м підберете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
m1andry Опубліковано: 3 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 січня 2017 Рік тому дуже дешево купував обрізки (залишок з рулону) лінолеуму в Епіцентрі і Олді (шматок 0,9х3 щось близько 15 грн.) - гляньте там, думаю, 4.5х1.1м підберете... Да, спасибо за наводку. В Олди на Гарматной видел куски в продаже, но пока не добрался туда, если не найду на форуме сегодня-завтра, то съезжу. А в Эпицентре, что на ПП Борщаговке, нет кусков, не знаю, куда девают, но остатки не распродают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
m1andry Опубліковано: 4 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2017 Купил в Олди. Не сказал бы, что дешевле, так как остатки они не режут, и надо забирать целиком, а на остаток скидка всего 20-30% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз