serg9 Опубліковано: 27 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2017 якщо чесно, то сервісом і не цікавився ще. обирав по результатах прочитаного на форумах і по рекомендаціях небайдужих учасників форуму. Будерус - трохи не влазив в мою кишеню. чи то кишеня не налазила на Будерус Вайлант - ну чомусь у колі моїх знайомих траплялися з ними трабли, тому душа не лежить. Протерм - якось не вистачило мені аргументів, щоб його купити. по ціні дуже влаштовує, але питання - чому тоді така ціна? Віссманн - поганого про них багато не нарив. а по ціні - є можливість отримати за непогані гроші. Сервіс - в принципі поки не закрили інет і поки є небайдужі люди, які можуть допомогти порадою - думаю, що все буде гаразд. Та і є якісь сервісні фірми у нас у місті, принаймні так показує офіційний сайт. Але до даного часу вся техніка, яка є, чи була колись у мене, обходилася без втручання сторонніх сервісменів. сподіваюся, що і з котлом ми також подружимося і він мене не підведе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg9 Опубліковано: 10 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 котел и бойлер куплені. тепер попереду монтаж котельної. чи може хтось із учасників форуму скласти проект котельної? вихідні данні повідомлю і розмір "магаричу" погодимо дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз