solot Опубліковано: 4 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2017 нужен 1 диск б/у на пежо 107 Диск диаметр - R14, на 4 болта (pcd - 4x100), Болт: 12*1.5 ширина - 4.5-7 Диаметр центрального отверстия DIA: 54.1 мм Заводской размер: R14 W: 6 J вылет ET: 35 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 6 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2017 Есть диск с резиной (была запаска, купил докатку) р14, 4*100, параметров вылетов не знаю, могу дома посмотреть. С Джили СК. Цену предлагайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VADIK Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Есть тоже 1 диска, в зборе с резиной. Достался как запаска на прицепе. R14, 4х100, по всей видимости европеец может с VW или Рено ??? Фото нужного диска (если для комплекта) - существенно сократят поиск. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadim1721 Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 В Пежо разве разболтовка 4х100?Сироен с Пежо вроде одинаковые запчасти ставят у меня на Берлинго 4х108. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз