calipso Опубліковано: 23 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2018 Вдалось трошки викроїти часу і зробити небагато ковбаси з бройлера з додаванням болгарського перцю та оливок (в якості експерименту). Частина ковбаси, та що товста пішла в духовку, а частина та що тоненька в коптильню. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 23 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2018 И как вкус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 23 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2018 И как вкус? Та ковбаса як ковбаса, як на мене солі і чорного перцю треба більше. А так то вже майже все з'їли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 23 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2018 Я имела ввиду добавку из оливок и перца? Не придает специфический вкус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 23 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2018 Я имела ввиду добавку из оливок и перца? Не придает специфический вкус? Звичайно, смак оливок та перцю чуть відчувається, але зовсім мало. На 2 кг фаршу пішло 3 невеликих перця і десь 25-30 штук оливок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз