ben Laden Опубліковано: 28 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2019 Куплю цемент 5-7 мешков. Желательно Осокорки, или с доставкой. 050-462-2738 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 29 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2019 Куплю цемент 5-7 мешков. Желательно Осокорки, или с доставкой. 050-462-2738 а шо, анжио на осокорках уже закрылось ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 29 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2019 angio.com.ua/affiliates/osokorki_dachi.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 29 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2019 Спасибо, соседи, но где анжио - я знаю. И знаю не по наслышке и про качество их цемента, и про недостачу в мешках. Хотел забрать остатки, может у кого лежит - киснет, выручили бы друг друга... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз