vsv-avto Опубліковано: 18 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 18 лютого Створюю інтер'єрні візуалізації за допомогою 3Ds Max та Corona render з подальшою обробкою у PhotoShop. Детально мої роботи можна переглянути тут www.behance.net/sonechkozp9acf або www.instagram.com/katy_sonechko_viz?igsh=M29jdG5jZTc4ZG5m Вартість від 180грн/м2 Правки: 3 кола правок безкоштовно. Наступні виправлення 10% вартості приміщення. Надсилайте, будь ласка, редагування відразу одним списком, щоб не витрачати час на перерендери. Терміни залежать від повноти та інформативності ТЗ та швидкості узгодження попередніх візуалізацій. У середньому на приміщення йде 1-3 дні з урахуванням погодження проміжних візуалізацій + 1-2 дні на фінальні рендери. Сцену для першого узгодження я збираю за 1-3 дні. Працюю у програмах 3D Max, Corona Render, Adobe Photoshop. На узгодження надсилаю зображення у середній якості у форматі jpeg чи png. Після повного затвердження фінальних ракурсів та оплати, надсилаю Вам архів з 4-6 основними ракурсами на одне приміщення та за бажанням окремі великі плани (Clous-up), 1-2 на приміщення. Невеликі вузькі приміщення 2-4 ракурси. Графік роботи 5/2. Субота, неділя - вихідний Буду рада співпраці! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 09:01 Поділитись Опубліковано: учора в 09:01 Добрий день. 3D візуалізація не включає колір, тип, виробника настінного покриття (наприклад)? Тільки картинку по якій потрібно все підбирати вживу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз