natti Опубліковано: 28 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2021 Доброго усім дня. Після порад тут на форумі, вирішили придивитися до Петрівців. 🙂Будемо вдячні за інформацію по Букаєвиці, вул. Промислова. Може, хтось живе і підкаже, чи дуже там докучає промзона і які підводні камені по району можуть бути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cossack Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 ну, на скільки я знаю, вул. Промислова - це вже Старі Петрівці, а не Нові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natti Опубліковано: 29 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 ну, на скільки я знаю, вул. Промислова - це вже Старі Петрівці, а не Нові. Виходить, Старі. Продавець написав Нові☹️ Не знаю, як тепер змінити тему. А вам щось відомо по цій вулиці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cossack Опубліковано: 30 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2021 если по-честному, то чипсами пахнет не только на этой улице (при попутном ветре) а и на массивах возле Музея. где чипсами не пахнет 100%, так это в начале села со стороны Киева (мы как раз там живем). но там другим пахнет - дымом. большинство очень активно греются дровами. и мы тоже, как только приезжаем, сразу растапливаем котел. чистого воздуха в селе сейчас очень сложно найти, как бы это парадоксально не звучало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natti Опубліковано: 30 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 2021 А як називається масив біля музею - молодіжний? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cossack Опубліковано: 30 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2021 А як називається масив біля музею - молодіжний? там є Молодіжний та Музейний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз