Nikolay__ Опубліковано: 17 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2021 Добрый день. Размещаю тему сдесь, так как не нашол соответствующего раздела( Просьба модератора перенести). Вообще есть грунтовый участок дороги перед домом, который в осенне-весенний период превращается в буквальном смысле ,,болото'', очень напоминает тракторную бригаду в деревне. Финансовой возможности привести все это дело в порядок в ближайшее время нет. Предложили купить отходы угля (котельни теплиц) 80 грн м.куб. Насколько это безопасно, или лучше отказаться от этой идеи? Читал, что он радиоактивный, много пыли и и.д. Буду благодарен за советы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chmelvv Опубліковано: 19 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2021 Вирішив не створювати окремої теми, так як проблема та ж сама - дорога земляна біля дачі і стає, м"яка після дощів аж до застрягання в ній машини. В Києві біля садочка дітей бачив дуже вдале рішення: 1) на землю поклали геотекстиль,агроволокно (щоб земля знизу не проходила вгору до щебня) 2) Насипали кольровим щебнем (червоним) Виглядає так класно, що реально мені кожен раз настрій піднімало, як забирав дитину з садочка! Так кольорови щебінь - це гроші, але скільки того життя, треба починати їх витрачати ;) Сусіди зробили дешево і сердито - залишками асфальта з дороги (а-ля вторинний щебінь) - фунцію свою виконує, але виглядає не дуже, а влітку ще іде традиційний запах асфальту ;(. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chmelvv Опубліковано: 19 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2021 Читал, что он радиоактивный, много пыли и и.д. Буду благодарен за советы Доречі, може у знайомих позичити дозиметр і заміряти? Коли вчив фізику, то казали, що щебінь якщо його біля уранових родовищ добувають може бути радіоактивним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз