Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Парковка возле много квартирного дома

АннаUA

Рекомендовані повідомлення

Здравствуйте, поделитесь , пожалуйста, своим мнением по следующему вопросу : у моего дома нет парковки и приходится оставлять машину в течении дня максимум на один час и не каждый день у соседнего дома. Как обычно нашлась бабка , которой это не нравится , аргумент - вы здесь не живете. Насколько я понимаю парковка у дома не есть частной собственностью жильцов , типа у них в документах что то написано , но документов я не видела. Какие есть законные основания парковаться там где есть место не жильцам дома? хотелось бы аргументы в виде ссылок на статьи Законов

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Прибудинкова територія — це територія навколо багатоквартирного будинку, визначена на підставі відповідної містобудівної та землевпорядної документації в межах відповідної земельної ділянки, на якій розташовані багатоквартирний будинок і належні до нього будівлі і споруди, та необхідна для обслуговування багатоквартирного будинку та забезпечення задоволення житлових, соціальних і побутових потреб власників (співвласників) та наймачів (орендарів) квартир, а також нежитлових приміщень, розташованих у багатоквартирному будинку.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, АннаUA сказал:

у моего дома нет парковки и приходится оставлять машину в течении дня максимум на один час и не каждый день у соседнего дома.

печально иметь авто и не иметь возможность его парковать по- людски. Надо менять место жительства

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...