AlexRS4 Опубліковано: 16 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 7 годин тому, 90BCO сказав: Шось, шановний, у Вас якісь "душевні метання": то Ви хочете зіграти на всі гроші, то Вам вже достатньо якогось дирчіка 🤷♂️ Є "принцип необхідної достатньості", тут і зараз, від нього, я думаю, і потрібно дотримуватися. Все інше – від Дідька лисого.😈 Дякую. Тут якраз від зворотного пішло. Хотів дірчика "достатнього" додати до вже існуючого дірчика, на іншу фазу з низьким розходом бензину. Потім мене почали переконувати на інвертор, що він краще, зручніше, комфортніше. Я ж про це не суперечу, придивляюсь до них. Я вже згодився на нього, почав розглядати інвертори недорогі, акумулятори зокрема самозбірні – виходити десь на 50-70 грубо. Хотів купити "твердого середнячка+", про що і застигши тема в іншій гілці. Але ж я знаю собі. "Грубо десь 50-70тис. Найшвидше, коли почнеш вибирати, та "наводити різкість", то не влізеш і в 150т"(с) Так і сталося. За 50-70 це буде система 1 фаза і не дуже батарея, швидше за все самозбірна. Такої собі не хочу. Купити просто для "перебитися зараз". Це схоже на те саме, що кажуть "побудувати щось тимчасове, на пару років" - просто перевести гроші та годину, а потім переробляти. Бо не існує тимчасового шиферу, лісу та газоблоку та "часової роботи майстрів". Тоді вже купити те, що буде до душі. Ото ж я одразу і написав як буде, коли я почну задумуватися що я собі хотів і якщо буду купувати, то воно вилізе далеко за те, що спочатку розглядаю. Я ж це вже проходив 500 разів за часи ремонтів і будування декількох будинків, коли робив "для себе". Починаєш дивитися "щось по акції", а закінчується "під замовлення і чекати довго". Так що я не бачу тут протиріччя. Дякую. Змінено 16 серпня 2024 користувачем AlexRS4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 8 минут назад, AlexRS4 сказал: Але ж я знаю... Так і сталося... Таку я собі не хочу... Я ж це вже проходив 500 разів... Так що я не бачу тут протиріччя. Дякую. Бажаю Вам прийняття вірних рішень ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз