Бывалый 1 Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 Всім присутнім на форумі привіт. Проблемка нарисовалась на старенький горілке. Накрився датчик полум'я (фотоелемент). Підкажіть плз.де можна замовити. Дякую авансом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 У мене також виникали думки відносно того чим його замінити у випадку чого. Бо, по суті, від цього сенсору залежить робота усієї системи. Може варто зрізати термоусадку та подивитися чи є які маркування на ньому? Або спробувати зв'язуватися з Дмитром Зорею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бывалый 1 Опубліковано: 5 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Розібрав. Стоїть фото резистор сф2-8, буду шукать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yevgen Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 Вдалося знайти та відремонтувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бывалый 1 Опубліковано: 22 січня Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня Да зробив, з запора прислали ціна по Україні різна від 30 до 150 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз