denni4444 Опубліковано: В суботу в 10:13 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:13 (змінено) Шановні колеги-будівельники! Випущена нова версія програми "Майстерня кошторису" Також одразу кажу ВОНА БЕЗКОШТОВНА, і я розробник!! Прошу НЕ ВИДАЛЯТИ ТЕМУ за порушення реклами. Дякую. Прошу адміна визначити розділ, бо я не зміг підібрати. Опис програми: "Майстерня кошторису" – це програма для розрахунку будівельних кошторисів з простим та зрозумілим інтерфейсом. Головна особливість – вона не містить вбудованої бібліотеки матеріалів. Це дає можливість самостійно додавати необхідні роботи та матеріали з гнучкими розхідними нормами. Як працює? Створіть власну бібліотеку матеріалів В залежності від вашої сфери діяльності (сантехнік, електрик, комплексний ремонт тощо), ви один раз створюєте свою базу робіт та матеріалів. Внесіть вартість роботи та матеріалів Наприклад, укладка плитки: Робота: 700 грн/м² Матеріали: 4 кг клею (30 грн) 0.2 упаковки хрестиків (3 грн) Загальний розрахунок: 734 грн/м² Додавайте ці роботи у кошторис Програма автоматично вираховує вартість та необхідну кількість матеріалів. Просто вводьте площу – і отримуйте повну калькуляцію! Програму качайте на моємо офіційному сайті xn--80aklkirfi4j.com.ua/soft/ В новій версії виправлені баги з редагуванням товарів та послуг, Додан експорт вашого прайсу в ексель з розділами вартість роботи, та вартість роботи з матеріалом Перероблено експорт кошторису в ексель Програму качайте на моємо офіційному сайті xn--80aklkirfi4j.com.ua/soft/ Тут прошу писати зауваження та побажання. Дякую і гарної роботи! Змінено В суботу в 17:02 користувачем denni4444 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denni4444 Опубліковано: В суботу в 10:17 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:17 (змінено) Доречі вибачайте але при запуску програми одразу відкривається браузер з сайтом моєї компанії, в наступній версії видалю, бо самого дістало! Змінено В суботу в 17:03 користувачем denni4444 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз