Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Туєвий лубоїд- чим з ним боротися?

vsv-avto

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора! Завелася ця зараза (((. Скільки років у мене ці туї і таке ось перший раз з таким зіткнувся . Місцевий агро магазин рекомендує актару під корінь (5 літрів на дерево )та актелік по верху. Туї дорослі,висотою 2,5-3 метри, ростуть щільно у вигляді зеленої огорожі, у кількості десь 40 шт. Актелік по вартості не дуже кусається,в ось ціна актари в великій банці якось засмутила. Але все одно , треба так треба. Чи допоможе та актара під корінь? Можливо є інші перевірені засоби? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, vsv-avto сказав:

Доброго вечора! Завелася ця зараза (((. Скільки років у мене ці туї і таке ось перший раз з таким зіткнувся . Місцевий агро магазин рекомендує актару під корінь (5 літрів на дерево )та актелік по верху. Туї дорослі,висотою 2,5-3 метри, ростуть щільно у вигляді зеленої огорожі, у кількості десь 40 шт. Актелік по вартості не дуже кусається,в ось ціна актари в великій банці якось засмутила. Але все одно , треба так треба. Чи допоможе та актара під корінь? Можливо є інші перевірені засоби? 

зараз вже наслідки (( основна боротьба буде весною...є думка, що актара на хвойних не так ефективна як на листяних, але я всеодно проливаю ( подвійна концентрація) свої хвойні....я б зараз гарно обробила  Актеліком , а вже Актару та інші отрути залишила на весну, коли почнеться активний сокорух у рослин..

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...