vsv-avto Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Доброго вечора! Завелася ця зараза (((. Скільки років у мене ці туї і таке ось перший раз з таким зіткнувся . Місцевий агро магазин рекомендує актару під корінь (5 літрів на дерево )та актелік по верху. Туї дорослі,висотою 2,5-3 метри, ростуть щільно у вигляді зеленої огорожі, у кількості десь 40 шт. Актелік по вартості не дуже кусається,в ось ціна актари в великій банці якось засмутила. Але все одно , треба так треба. Чи допоможе та актара під корінь? Можливо є інші перевірені засоби? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, vsv-avto сказав: Доброго вечора! Завелася ця зараза (((. Скільки років у мене ці туї і таке ось перший раз з таким зіткнувся . Місцевий агро магазин рекомендує актару під корінь (5 літрів на дерево )та актелік по верху. Туї дорослі,висотою 2,5-3 метри, ростуть щільно у вигляді зеленої огорожі, у кількості десь 40 шт. Актелік по вартості не дуже кусається,в ось ціна актари в великій банці якось засмутила. Але все одно , треба так треба. Чи допоможе та актара під корінь? Можливо є інші перевірені засоби? зараз вже наслідки (( основна боротьба буде весною...є думка, що актара на хвойних не так ефективна як на листяних, але я всеодно проливаю ( подвійна концентрація) свої хвойні....я б зараз гарно обробила Актеліком , а вже Актару та інші отрути залишила на весну, коли почнеться активний сокорух у рослин.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз