99alex Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Каркасник 5,5м*2,7м. Зіткнувся з проблемою що як упорядкувати навколо басейну. Головна проблема куди і як складати тенти та солярну плівку. Змотував у грудку і кидав у кут солярну плівку. Одну викинув, розсипалася на сонці. Хочу кудись змотую. Але або ціна висока або квола. У кого бив якийсь досвід із змотуючим пристроєм для плівки, тенту. Або щось своїми руками зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ajj Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Була интекс ролета, за ту ціну норм варіант.. Змінено 1 година тому користувачем Ajj Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
99alex Опубліковано: тільки що Автор Поділитись Опубліковано: тільки що Клас. Теж розлядав ії. Але що не сподобалося. Кріплення до басейну, на мій погляд хлібке, а враховиваюче рухлівість бортів, та мій досвід з такіміж крипленням скімера, який зломався. Труба тонка, в додачу телескоп. Ціна- 4000грн. може і норм, але було б ще це надійно. У мене інша задача. У мене навколо басейну вкопани будевельни ліса, настіл та огороджено все тіньовою сіткою. Я хочу встановити намотку подалі від басейну, на відстань десь 1м. фото нема, є таке, коли зробили. Хочу на стіну підчіпити та обовязково зробити чохол від солнця 20210619_100605.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз