Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Обустройство біля басейну

99alex

Рекомендовані повідомлення

Каркасник 5,5м*2,7м. Зіткнувся з проблемою що як упорядкувати навколо басейну. Головна проблема куди і як складати тенти та солярну плівку. Змотував у грудку і кидав у кут солярну плівку. Одну викинув, розсипалася на сонці. Хочу кудись змотую. Але або ціна висока або квола. У кого бив якийсь досвід із змотуючим пристроєм для плівки, тенту. Або щось своїми руками зробити.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Була интекс ролета, за ту ціну норм варіант..

IMG-33c5def41bac9b54c318fed73f4b1541-V.png

Змінено користувачем Ajj
Посилання на коментар

Клас. Теж розлядав ії. Але що не сподобалося. Кріплення до басейну, на мій погляд хлібке, а враховиваюче рухлівість бортів, та мій досвід з такіміж крипленням скімера, який зломався. Труба тонка, в додачу телескоп. Ціна- 4000грн. може і норм, але було б ще це надійно. 
У мене інша задача. У мене навколо басейну вкопани будевельни ліса, настіл та огороджено все тіньовою сіткою. Я хочу встановити намотку подалі від басейну, на відстань десь 1м. фото нема, є таке, коли зробили. Хочу на стіну підчіпити та обовязково зробити чохол від солнця 

Посилання на коментар

Кріплення і телескоп - там все норм. Не думаю, що з ним щось станеться. 4000 то зараз я трохи дорожче брав. Краще фото. Тут можна нормальну ролету взяти, але вона і коштує дорожче

Змінено користувачем Ajj
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Ajj сказал:

Кріплення і телескоп - там все норм. Не думаю, що з ним щось станеться. 4000 то зараз я трохи дорожче брав. 

Ціни змінются))) Може теж таке візьму. Але ще щось пошукаю, більш надійне, може дишевше)))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...