kvalko Опубліковано: 4 лютого 2010 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2010 Всем приват. Нашел ками, который понравился, но фирма, у которой нашел загнала такую цены, что я и ох......ел. Может есть специ, которе могут сделать свое комерческое предложение? www.kamininteres.com.ua/product/346 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
argon3 Опубліковано: 6 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2010 А сколько запросили если не секрет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pechnik1954 Опубліковано: 7 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2010 Всем приват. Нашел ками, который понравился, но фирма, у которой нашел загнала такую цены, что я и ох......ел. Может есть специ, которе могут сделать свое комерческое предложение? www.kamininteres.com.ua/product/346 как вариант могу предложить следующее - покупаете топку, например польскую, монтаж, сооружение дымосборника вашей формы и прочую техническую часть сделаю я. Цена - около 400 у.е. Без чистовой отделки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз