рома на пыже Опубліковано: 5 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2007 Куплю лес на крышу!!!Срочно! мои контакты +38067-926-10-34 Актуально поставка леса в течении 1,5-2 -х недель,если у кого есть какие то контакты по данной теме ,буду признателен. Заранеее спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рома на пыже Опубліковано: 5 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2007 еще вопрос по этой теме рекомендуют не ложить сейчас утеплитель(намокнет) в связи со сложившейся погодой,правильно ли это???Ну и жду ответы по первому вопросу.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рома на пыже Опубліковано: 5 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2007 Строюсь в сторону Броваров ,Черниговская окружная с. Требухов,нужна доставка потому как с транспортом напряг,но по большому счету можно найти. А что у Вас какие предложения??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рома на пыже Опубліковано: 5 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2007 Ответил в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuk Опубліковано: 5 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2007 Я брал лес в Броварах на против Терминала по 1000uhy за куб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex! Опубліковано: 5 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2007 я брал лес у западенцев с доставкой, вышло по 870 грн куб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рома на пыже Опубліковано: 6 листопада 2007 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2007 Я брал лес в Броварах на против Терминала по 1000uhy за куб. А где именно ,что там машины на трассе стоят??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuk Опубліковано: 6 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2007 Рома нет, машин там нет, а пилорама есть и тел-н дать могу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sevlad Опубліковано: 12 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2007 я брал лес у западенцев с доставкой, вышло по 870 грн куб А координаты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Белая Рысь Опубліковано: 12 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2007 Есть пилорама в Осокорках возле метро Славутич по 1100 куб. Если устроит -- пишите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нина Опубліковано: 14 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2007 Пришлите мне, плиз, координаты лесопилки возле м."Славутич" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Белая Рысь Опубліковано: 14 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2007 Ответила в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван Опубліковано: 16 листопада 2007 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2007 есть две пилорамы одна в красиловке возле меня, вторая за гоголевым следущее село вначале, в княжичах должна быть, я правда не ездил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз