Анатолий Деревянченко Опубліковано: 23 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2010 Когда положили два ряда облицовки,я их выгнал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Парадокс Опубліковано: 24 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2010 Посоветую... с одним условием-вы покупаете у меня камень,так как бригада работает с моим камнем!Зделают из невозможного вожможное и качественное!:good::good:Гарантирую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Парадокс Опубліковано: 24 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2010 Желаю успехов в правильном решении!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Парадокс Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Анатолий если Вас заинтерисовало мое предложение можем поговорить и обсудить это по телефону,а там если нужно то и при встречеЗвоните в любое время (067)274-94-94 Иван Николаевич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Парадокс Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 А да и работу своих каменщиков могу тоже показать при встрече. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 28 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Когда положили два ряда облицовки,я их выгнал А что за кирпич,в чем была провина по кладке, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз