NikolayII Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Доброго всім часу. Потрібна консультація по наступному питанню, планую в найближчому майбутньому майбутньому купити ділянку під забудову 10 соток. Почитавши форум вирішив перед купівлею винести ділянку в натуру. подзвонив власнику, сказав про цей намір, він відповів, що дізнається, потім позвонив і сказав що приїдуть люди які ставлять мітки (геодезисти напевно) від тої фірми, яка виробляла йому держакт і яка напевне буде переробляти акт на моє ім"я. і ще сказав, що вони сказали, що винесуть йому безкоштовно!!! так ось, приїхали хлопці, витягли нівелір (чи як там воно зветься) переговорювались по рації і винесли межі з точністю до сантиметра!!!!!!!!! все добре, але бентежить одне, що вони одразу змяли і викинули папір, на якому були координати, ніде не поставили ніякого підпису, забрались і поїхали. і ще побачив, що продавець тицьнув їм 200 гривень. може вони мені винесли сусідню ділянку, а насправді я куплю іншу (всі інші ідуть під ухил) я прям не знаю що і думати, що я потім комусь докажу? Порадьте хто що може! ДЯКУЮ!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Melnick Опубліковано: 19 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2010 Нет акта вынесенных границ - считай нет реальных границ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leka Опубліковано: 20 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2010 Попросите у продавца копию акта за землю и главное, скажите ему,что собираетесь сделать (если поведет себя неадекватно,задумайтесь),а потом обратитесь в компанию (здесь есть в БС такя) и они вам вынесут участок в натуру предварительно(понятно дело надо будет заплатить,но это для вашего же спокойствия) ,и если Вы купите этот участок,потом этой же компании предоставите копии правоустанавливающих документов и получите оригинальный документ с подписями и печатями. Я поступила именно так,что бы спать спокой и не мучатся этим вопросом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорюн Опубліковано: 22 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2010 ... все добре, але бентежить одне, що вони одразу змяли і викинули папір, на якому були координати, ніде не поставили ніякого підпису, забрались і поїхали. Ну вынос может быть как бы неофициальным, тогда никакие бумашки не подписываются и стоит это в два раза дешевле официального... А вот с координатами они обошлись по мужски. Это значит у них нет такого прибора... и они даже не понимают всю важность координат... Как решение: вынесите за свой счет три точки, если координаты существуют. Три точки и спите спокойно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ILLYAWEB Опубліковано: 22 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2010 Доброго всім часу. Потрібна консультація по наступному питанню, планую в найближчому майбутньому майбутньому купити ділянку під забудову 10 соток. Почитавши форум вирішив перед купівлею винести ділянку в натуру. подзвонив власнику, сказав про цей намір, він відповів, що дізнається, потім позвонив і сказав що приїдуть люди які ставлять мітки (геодезисти напевно) від тої фірми, яка виробляла йому держакт і яка напевне буде переробляти акт на моє ім"я. і ще сказав, що вони сказали, що винесуть йому безкоштовно!!! так ось, приїхали хлопці, витягли нівелір (чи як там воно зветься) переговорювались по рації і винесли межі з точністю до сантиметра!!!!!!!!! все добре, але бентежить одне, що вони одразу змяли і викинули папір, на якому були координати, ніде не поставили ніякого підпису, забрались і поїхали. і ще побачив, що продавець тицьнув їм 200 гривень. може вони мені винесли сусідню ділянку, а насправді я куплю іншу (всі інші ідуть під ухил) я прям не знаю що і думати, що я потім комусь докажу? Порадьте хто що може! ДЯКУЮ!!!!! участок в Киеве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NikolayII Опубліковано: 22 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2010 участок в Киеве? Ні. за 340 км. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз