kevlar Опубліковано: 2 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2021 Моє питання для спрощення процесу герметизації пароізоляції по всьому периметру стеля/стіна, в тому, чи існує спеціальний клей (скотч, герметик...) який має: - достатню адгезію до пінопласту; - безпечний в плані токсичності (хоча і полістирол не надто корисний); - достатній температурний режим експлуатації; І щоб скоро не розсипався🤔 Якщо піти Вашим шляхом, штробленням, це навпаки ускладнить завдання. До тогож я втрачаю частину термоізоляції стіни. Дякую ще раз за пораду. Якщо дійсно няких засобів нині не існує, буду штробити😒 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kevlar Опубліковано: 7 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2021 Знайшов, самотужки, клей для пароізоляції. Естонського виробника. Не застигає взагалі, як бітум майже🙃для спрощення процесу герметизації пароізоляції по всьому периметру стеля/стіна. Єдине, треба дати підсохнути (щоб взявся плівкою), ночі достатньо.для спрощення процесу герметизації пароізоляції по всьому периметру стеля/стіна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex.E39 Опубліковано: 10 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2021 В 07.11.2021 в 16:38, kevlar сказал: Знайшов, самотужки, клей для пароізоляції. Естонського виробника. Не застигає взагалі, як бітум майже🙃для спрощення процесу герметизації пароізоляції по всьому периметру стеля/стіна. Єдине, треба дати підсохнути (щоб взявся плівкою), ночі достатньо.для спрощення процесу герметизації пароізоляції по всьому периметру стеля/стіна. Доброго дня. А виробника можете підказати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 10 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2021 3 часа назад, Alex.E39 сказал: Доброго дня. А виробника можете підказати? Скорее всего Penosil 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз