yurij887 Опубліковано: 29 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2010 Куплю заборные плиты 6*2 28 штук. Предлагайте, рассмотрю все варианты! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kvill Опубліковано: 30 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2010 Куплю заборные плиты 6*2 28 штук. Предлагайте, рассмотрю все варианты! Почем возьмеш ? Есть 6 шт. Могу подсказать где есть брошенный огороженный участок, там и плиты 6*8 и столбики бетонные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр2008 Опубліковано: 30 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2010 плиты 6*8 . Это что в высоту 6 метров? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kvill Опубліковано: 30 жовтня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2010 Это что в высоту 6 метров? Не, это оЧепятка .. размер 6*2 !!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurij887 Опубліковано: 1 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2010 какое состояние плит, откуда забирать? от этого зависит цена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kvill Опубліковано: 2 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2010 Состояние разное есть отличное, есть неочень. Забирать р-н Метизного з-да 200м до Правды по асфальту. Немного упустил вопрос с плитами, навалилось работы. Завтра попробую осмотреть и сфотографировать. С моей доставкой почем возьмете ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
отто Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 У меня есть 7 штук! Териториально Новомосковск! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 7 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2011 У меня есть 7 штук! Териториально Новомосковск! Какое состояние и сколько денег хотите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
отто Опубліковано: 7 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2011 Какое состояние и сколько денег хотите? Я незнаю состояние нормальное и еще есть столбы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HRV2011 Опубліковано: 18 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2011 Я незнаю состояние нормальное и еще есть столбы Если у Вас остались плиты - могу забрать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз