орхидея Опубліковано: 20 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2010 Очень нужна такая плитка-мозаика .Подскажите,пожалуйста,может кто-то видел где-то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Finland Опубліковано: 22 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2010 Очень нужна такая плитка-мозаика .Подскажите,пожалуйста,может кто-то видел где-то Так трудно подобрать ее. www.agromat.ua Можете выбрать тут плитку, а с ценой я Вам помогу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Техногрупп Опубліковано: 22 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2010 Постараемся подобрать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
К-Андрей Опубліковано: 22 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2010 Я так понимаю упаковки не осталось... А нужна точно такая же? и сколько? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Техногрупп Опубліковано: 23 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2010 Так трудно подобрать ее Все реально.Надеюсь наши спецы правильно определили фабрику, изготовляющую эту мозайку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Finland Опубліковано: 23 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2010 А сколько ее надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
орхидея Опубліковано: 23 листопада 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2010 Мне просто принесли образец.Люди покупали год назад ее .Ни названия,ни производителя я не знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Finland Опубліковано: 24 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2010 Мне просто принесли образец.Люди покупали год назад ее .Ни названия,ни производителя я не знаю Трудно так подобрать(((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Техногрупп Опубліковано: 24 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2010 Ув. Орхидея- сегодня вечерком скину Вам фото образцов -посмотрите правильно ли мы определили что Вы желаете получить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Техногрупп Опубліковано: 24 листопада 2010 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2010 фото образцов отправил в лс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз