Гість Meysh Опубліковано: 17 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2010 Я проживаю у Волинській області, прошу знавців, допомогти скласти ціни на різні види ремонтних і будівельних робіт в нашому регіоні, вкажу їх нище,буду дуже вдячний. 1.Шпаклювання стін під обої (грунт до і після шпаклівки) 2.Шпаклювання стін під покраску( також грунт,+ покраска) 3.Поклейка плінтуса(+покраска) 4.Поклейка обоїв( з підбором рисунка та без підбора) 5.Монтаж підвісних стель (прямі та різнорівневі) 6.Шпаклювання стелі (прямих та різнорвівневих) 7.Фарбування стелі 8.Виконання електромонтажних робіт( ціни розпишіть будьласка) Ще хотів би взнати ціну на монтаж шатрового даху, натуральною черепицею, з нуля. Буду дуже вдячний всім хто допоміг мені з цим питанням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tekton Опубліковано: 19 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2010 Я проживаю у Волинській області, прошу знавців, допомогти скласти ціни на різні види ремонтних і будівельних робіт в нашому регіоні Думаю, що ціни Вашого регіону близькі до наших розцінок: 1. Шпаклювання під обої 20 грн (старат), грунт 3 - 5 грн кв м за прохід. 2. Шпаклювання стін під покраску (старт + фініш) з затиранням 35 грн, грунт 3 - 5 грн за прохід, покраска 12 - 15 грн. 3. Поклейка плінтуса під ключ - 7 - 10 грн. 4. Поклейка обоїв в середньому 20 грн, підбір малюнка + 5 грн. 5. Монтаж підвісних стель 35 - 40 грн кв м, різнорівневі - + 10 грн за кожен рівень. 6. Шпаклювання стелі - пункт 2 плюс 5 - 10 грн. 7. Фарбування стелі - близько 15 грн. 8. Штробіння з прокладкою проводки (цегла) 3- 5 грн, точка 15 - 20 грн. Ціни приблизні, в кожному конкретному випадку залежать від складності об'єкта і від апетитів виконавців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз