Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Прошу підкажіть система опалення 2 кім. квартира

Dioma

Рекомендовані повідомлення

Привіт форумчани :rolleyes:.(Прошу модератори сильно несваріть :) бо незнаю чи в цій темі створив повідомлення і чи правильно назвав)

Маю двох кімнатну квартиру ( тип хрущовка) планую починати ремонт починаю з опалення але ніц нетямлю :unknown: .Ось мене цікавить викладую план квартири.

1.Планую брати двох контурний котел, який оптимальний котел на дану площу щоб нормально працював ( схиляюсь до ferroli) але може бути інший хочеться щоб був надійний і добре працював і з опалення і з подачою теплої води?( де краще встановити в кухні чи у ванні?( на даний момент стоїть колонка у ванні)

2.В квартирі також є пічка стара хотілось б замість неї поставити камін (але я одна штука шо для каміна потрібно піддув повітря з вулиці а там вроді нема, і можливості кинути його теж бо тре довбати в підлозі канавку і кидати трубу вроді так) Але думаю шо просто змайструвати сам короб під камін і поставити електричний якшо буде дуже проблематично встановити звичайний шо тут можна придумати?

3.Ще стосовно каміна скажіть чи достатньо можна ним обігріти кімнату якшо ставити на дрова? і чи є сенс його ставити.(порадьте якісь певні моделі)

4.Щодо радіаторів схиляюсь до Fogel and Nut ( але то так знайомі казали шо хороші) Чи можливо встановити радіатор в більшій кімнаті не під вікном а на стіні між двома кімнатами? воно на щось вплине можливо зявиться грибок під вікнами через відсутність радіатора?

Якщо хтось може то намалюйте будь-ласка на плані де буде оптимально встановити радіатори ( якої висоти і довжини)

5.Чи є якісь відмінності якщо я куплю радіатори стандарного розміру і між радіаторами меншої висоти але довші? що воно міняє?

6.Як мені обігріти 1 поверх (ганок) може там встановити електичний обігрівач типу батереї чи провести опалення від котла ?

7.Стосовно підігріву підлгоги як краще щоб через котел водою чи електричний?

Наперід спасибі!) знаю шо питання повторяються :) форум читав але шось запутався)

1775926046_.thumb.JPG.8d144598018fbe4d0fd7beb062973e2e.JPG

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня, Dioma.

Як варіант можу Вам запропонувати камін з водяним контуром, оскільки Ви хочете камін та водночас підбираєте систему опалення.

Я офіційний представник фірми Lechma (Польща) на території України.

Каміни Lechma можуть обігріти дім площею до 400 м2 та підігрівати воду для Ваших потреб. Вид палива в каміні - дрова, брикети.

Так, до каміна важливо підвести основні підключення - водопостачання, водовідведення, подача повітря та димохід звичайно. Можливість підключення є майже завжди, за роки нашої роботи ми знаходили вирішення різноманітних проблем при встановленні.

Камін підбирається по площі опалення та дизайном на Ваш смак.

Я вже неодноразово розповідав про такі каміни на цьому форумі, наприклад тут.

 

Більше інформації на сторінці каміни з водяним контуром сайту Енергозберігаючі системи.

 

Буду радий відповісти на всі запитання у цій темі, або зв'яжіться з нашим менеджером по телефону чи за адресою info@energy-safe.com.ua

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я не знаю где Вы проживаете,но по Киеву и области нужна разрешительная документация на установку котла и камина.

Установка газового котла по ДБН газификации запрещено устанавливать в ванной,а только в вентилируемых помещениях.Можно сделать смешанную систему камин-котел.

Котел Ферроли я бы не рекомендовал:(

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...