M+A Опубліковано: 19 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 Чот я одуванчиков у тя совсем не видел Конечно не видел. Я ж их повыдирал все. За три недели. А потом купил Раундап. Нашел пару подопытных кустов под забором. Буду эксперименты ставить. Я же качественную траву тебе отдаю. Голландскую. Без отечественных одуванчиков. :D Если шо - у меня "копалка" одуванчиков культурная есть. Покаж. Как выглядит? ибо одуванчики - это же краса... В моем случае - зло. Представил себе лужайку с одуванами и их розетками на моем газоне? Жесть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 19 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 одуваны линтуром убивали. но на молодом газоне местами травка пострадала. А разве Линтур траву губит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lonjin Опубліковано: 19 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 Конечно не видел. Я ж их повыдирал все. За три недели. А потом купил Раундап. Нашел пару подопытных кустов под забором. Буду эксперименты ставить. Я же качественную траву тебе отдаю. Голландскую. А Автолюксом пакетик травы хорошей, голландской, на Донецк не отправите? :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M+A Опубліковано: 19 травня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 А Автолюксом пакетик травы хорошей, голландской, на Донецк не отправите? :) Неа. Тут все разбирают;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз