msdv Опубліковано: 9 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2011 Наткнулся на объявление (ссылка устарела) В волшебство не верю. Кто что знает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natain Опубліковано: 9 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2011 позвонить и узнать проще чем гадать и спрашивать у кого то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssotv@mail.ru Опубліковано: 14 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2012 На сколько я знаю, там все уже продано, даже болота. Местному населению, у кого есть коровы, даже пасти их негде. Знакомой, в прошлом году, 1000 у.е за сотку предлагали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
композитор Опубліковано: 14 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2012 На сколько я знаю, там все уже продано, даже болота. Местному населению, у кого есть коровы, даже пасти их негде. Знакомой, в прошлом году, 1000 у.е за сотку предлагали. Надо было продавать!!!средняя цена 500 у.е/сот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 14 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2012 7.5 участок, свет буде НЕ МЕНЬШЕ. В 35 километрах от Киева таких предложений пруд-пруди. Есть места и поинтересней. Рожны, Леточки - там природа лучше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msdv Опубліковано: 21 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 2012 7.5 участок, свет буде НЕ МЕНЬШЕ. В 35 километрах от Киева таких предложений пруд-пруди. Есть места и поинтересней. Рожны, Леточки - там природа лучше. Ну так в Рожнах и Леточках цены стартуют от 1300 и до "Я покупал в 2007 за... так и продаю" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vale3 Опубліковано: 21 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2012 А так да цены дейсвительно упали почти в 1.5 раз по сравнению с прошлой весной Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 21 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2012 А так да цены дейсвительно упали почти в 1.5 раз по сравнению с прошлой весной подтверждаю, и не только там. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ostapeg Опубліковано: 24 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2012 отстой полный,не брать ни в коем случае.Очень далеко,безнадежно и глупо за такую цену брать.Хотя за 300 дол. можно подумать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dpkiz Опубліковано: 25 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2012 Могу предложить такой вариант в Любарцах (ссылка устарела) товарищу срочно нужны деньги! Есть в Красиловке (Броварской район) - (ссылка устарела)! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Topaz Опубліковано: 26 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2012 отстой полный,не брать ни в коем случае.Очень далеко,безнадежно и глупо за такую цену брать.Хотя за 300 дол. можно подумать. А пол гектара под строительство за 5000$ нормально? Могу продать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз