MAG-I-YA Опубліковано: 26 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2011 Здравствуйте. Понравились фонарики, купил бы 2 шт. Можно телефончик? Ловите в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 6 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 2012 Осталось немного фонарей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 16 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 січня 2012 типа ап ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 17 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2012 Еще есть фонарики? Если да, можно тел. в личку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 17 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2012 Ловите телефон в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 24 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2012 апаем темку ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 31 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 Апаем темку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БРОДЯГА Опубліковано: 31 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2012 А в Святошинском р-н не бываете? парочку бы прихватил в беседочку, тел. скиньте мало ли, может в Вашем р-н буду. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вика&Руслан Опубліковано: 2 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2012 и нам контакт,пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 4 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2012 и нам контакт,пожалуйста И вам кидаю в личку . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alligate Опубліковано: 4 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2012 И вам кидаю в личку . И мне, если можно контакт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 4 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2012 И мне, если можно контакт Можно . Ловите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 8 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2012 Темку ап ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 28 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2012 Темку ап ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ica Опубліковано: 1 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2012 Хочу тож парочку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 1 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2012 Хорошо. Телефон кидаю в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 6 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 Имеется несколько фонарей. По 100 грн/шт. Производство СССР, 1953 год. Использовались с керосином. Состояние хорошее. Металл прочный, качественные соединения. Стекла целые. Отличный декоративный элемент для многих арт-стилей . Можно использовать как подсвечник (огню в нем ветер не страшен) для создания уюта и романтической атмосферы во дворе, на балконе и т.п. Есть 10 шт . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
massimo Опубліковано: 9 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2012 Есть 10 шт . Бронирую))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POL Опубліковано: 9 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2012 Возьму 4. Скиньте контакт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olgama Опубліковано: 9 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2012 Бронирую))) Светик, ты все 10 забронировала, или есть шанс ещё 2 для меня отхватить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
massimo Опубліковано: 9 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2012 Светик, ты все 10 забронировала, или есть шанс ещё 2 для меня отхватить? Все 10 (себе8 тебе2) Добавлено через 1 минуту Есть 10 шт . Маша, я Вас завтра наберу - поздно открыла почту. Спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 4 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 Имеется несколько фонарей. По 100 грн/шт. Производство СССР, 1953 год. Использовались с керосином. Состояние хорошее. Металл прочный, качественные соединения. Стекла целые. Отличный декоративный элемент для многих арт-стилей . Можно использовать как подсвечник (огню в нем ветер не страшен) для создания уюта и романтической атмосферы во дворе, на балконе и т.п. Апну темку ))) Есть немного фонариков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAG-I-YA Опубліковано: 20 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2012 темку ап ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
5050 Опубліковано: 20 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2012 Возьму пару штук, дайте контакты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2012 я тоже взяла б 4 шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз