ven-til Опубліковано: 16 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 ищу отрезок трубы нержавейки ф 1 1/4" - 1 1/2" длина 25 см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дуня Опубліковано: 16 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 всегда натуральный мед Меда хочется, а трубы нету Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 16 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 всегда натуральный мед Меда хочется, а трубы нету А если не хочется...мёда и труба есть, но далеко ТС...? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ven-til Опубліковано: 16 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 Меда хочется, а трубы нету по вопросам меда, Дуня, жду Вас в ЛС или в ветке www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=83874 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ven-til Опубліковано: 16 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 А если не хочется...мёда и труба есть, но далеко ТС...? да, Владимир, далеко к Вам :sad: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iliya Опубліковано: 16 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 У меня есть, в Осокорках... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ven-til Опубліковано: 16 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 У меня есть, в Осокорках... так же далеко от меня как Ирпень, но... какие Ваши предложения? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iliya Опубліковано: 16 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 Какие предложения? Приезжай-забирай... Чаю можем попить с мёдом))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ven-til Опубліковано: 17 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2011 Какие предложения? Приезжай-забирай... Чаю можем попить с мёдом))) Далеко ехать. Давай ч/з службу доставки, а с меня гостинец :drinks: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iliya Опубліковано: 18 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2011 Значит, труба у меня советская, не магнитится. Дн=51мм, Дв=45мм. Размеры плюс-минус мм: давно мерял. Отрезать кусок 25 см и переслать? Я, конечно, человек хороший (кто ж истчо похвалит)...., но тут мёдом не обойдёшься... Сиё обмывать надобно... Короче, если труба подходит, давай в личку координаты и т.п. Я вскорости собираюсь посылочку на "Новой Почте" забирать, могу и отправить заодно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
waleri Опубліковано: 20 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2011 есть труба нержавейка ду 50 или более толстостенная длина 0.5 м с торца вварен фланец. веса не менее5 кг могу отправить в любой город резать не буду цена вопроса 200 грн Их две такие можно скрутить болтами на 16. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boss_maxx Опубліковано: 20 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2011 Поспрашивай на приемке металолома там есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ven-til Опубліковано: 20 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2011 есть труба нержавейка ду 50 или более толстостенная длина 0.5 м с торца вварен фланец. веса не менее5 кг могу отправить в любой город резать не буду цена вопроса 200 грн Их две такие можно скрутить болтами на 16. спасибо, но такая мне не подходит кстати, предложи капельщикам на УГ2" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ven-til Опубліковано: 28 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2011 Значит, труба у меня советская, не магнитится. ... Труба уже у меня. Тема закрыта. Спасибо Илье за отзывчивость. П.С. встречай на днях благодарность Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз