mancur Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Добрый день. Куплю в нормальном состояния деревянные стулья или табуретки. Для села. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAKSIK_M Опубліковано: 6 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2012 Добрый день. Куплю в нормальном состояния деревянные стулья или табуретки. Для села. на какой бюджет вы рассчитываете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 7 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 на какой бюджет вы рассчитываете? Добрый день. До 50 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lovecraft Опубліковано: 7 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 Добрый день. Куплю в нормальном состояния деревянные стулья или табуретки. Для села. количество? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 7 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 количество? Смотря чего. 5-6 шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 8 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2012 Я так понимаю нет стульев на продажу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAKSIK_M Опубліковано: 8 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2012 Я так понимаю нет стульев на продажу Стулья есть цена на них не такая как вы хотите!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 8 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2012 Смотря чего. 5-6 шт Стулья есть цена на них не такая как вы хотите!!! Можно фото и цену Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAKSIK_M Опубліковано: 8 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2012 Можно фото и цену для вас я продам: Стул "Стивен" (дерево) (каштан)-478грн Стул "Оскар" (дерево) (каштан)-552грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 9 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2012 для вас я продам: Стул "Стивен" (дерево) (каштан)-478грн Стул "Оскар" (дерево) (каштан)-552грн Спасибо большое. Это стулья не для села!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 11 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2012 Жду предложения на стулья. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 13 лютого 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2012 Недорого для СЕЛА Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз