budushi Опубліковано: 8 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2012 Хочу оформить тариф для будинків з електроплитами та/або електроопалювальними установками (ЕНО). Проект внутрішнього електропостачання житлового будинку В проекті внутрішнього електропостачання житлового будинку обов’язково повинні бути відображені ЕНО та врахована потужність даного обладнання (погоджується в центральному офісі ПАТ «АЕС Київобленерго»). Посоветуйте к кому обращаться, кто выполняет такие работы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kanevskiy Опубліковано: 19 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2012 Добрый день! Если есть решение, пожалуйста, напишите! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
33Korowy Опубліковано: 19 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2012 Добрый день! Если есть решение, пожалуйста, напишите! я делал в Броварах, компания Терра-винд (0675474325 - Саша) - взяли 1200 грн. Это включает согласование в Броварском РЭСЕ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Foxer Опубліковано: 20 грудня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2012 Себе оформил тариф на днях. Также в проекте не было отмечено ЕНО. Но у меня в тех.паспорте на дом БТИ указало отопление электрическое. И такой вариант устроил облэнерго. Потому у Вас есть выбор или проект или БТИ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
budushi Опубліковано: 21 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2012 merega-eltima.com.ua/contact.htm я тут делал, многие в личку пишут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз