Валерко Опубліковано: 20 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2012 Продам новый смеситель для биде HANSGROHE Focus E Ссылка на смеситель 500 гр. Тел. 068 3504927 Валерий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерко Опубліковано: 21 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2012 Актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерко Опубліковано: 23 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2012 что, никому не надо?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey Cherry Опубліковано: 24 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2012 Валерко, это очень дорого. Я продаю по 460 грн, новые в упаковке... хоть вагон.. Поставь реальную цену гривен 250-300... Может кто-то заберёт. Просто тот, кто ставит себе биде, редко ставит смеситель бюджетного класса.. моё мнение. Удачной продажи! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерко Опубліковано: 25 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2012 Валерко, это очень дорого. Я продаю по 460 грн, новые в упаковке... хоть вагон.. Поставь реальную цену гривен 250-300... Может кто-то заберёт. Просто тот, кто ставит себе биде, редко ставит смеситель бюджетного класса.. моё мнение. Удачной продажи! Ну так и у меня новый и в упаковке. В магазине они по 690-700. Да и торг уместен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерко Опубліковано: 27 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 березня 2012 Все еще в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерко Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 все еще в наличии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерко Опубліковано: 13 квітня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2013 актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз