senya.hai Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 Добрый день, собственно сабж все раскрывает, куплю строительную бытовку/домик. Днепропетровск или где-то в окрестности. Может у кого-то нет ее, но знаете где купить Заранее спасибо отписавшимся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 Почитай www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=88446 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Прохожий Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=33062 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
senya.hai Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 www.stroimdom.com.ua/forum/sh...ad.php?t=33062 про гараж я прочитал...не совсем то что мне нужно да и нет там уже ничего. Все равно, спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Univer Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 Добрый день, собственно сабж все раскрывает, куплю строительную бытовку/домик. Днепропетровск или где-то в окрестности. Может у кого-то нет ее, но знаете где купить Заранее спасибо отписавшимся Посмотрите, пожалуйста, в моей теме. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=93001 Контакты отправил в ЛС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Прохожий Опубліковано: 30 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 про гараж я прочитал...не совсем то что мне нужно да и нет там уже ничего. Все равно, спасибоГде нет и чего нет??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз